Te voet naar de moeders en Juan
Blijf op de hoogte en volg Anita & Sietse
31 December 2015 | Argentinië, Buenos Aires
Toen de moeders kwamen namen we afscheid, weer een juweeltje van Argentinie ontmoet en gesproken. Het bovenstaande is slechts een korte samenvatting, maar dit soort gesorekken leert je een land beter kennen. De moeders zijn inmiddels op leeftijd, ze doen dit al sinds 1977. Wat willen ze? Simpel, weten wat er met hun kinderen is gebeurd! Heb uit respect een rondje met ze meegelopen. Kortom het was een bijzondere dag.
Bijzonder was ook dat vanuit alle kantoren de paperassen die men niet meer nodig heeft in 2016 het raam uit werden gegooid, waaronder veel kalender blaadjes, een soort ticker parade.
Rond 16:00 terug naar het hotel Haantje had de pas er flink in. Sommige straten waren uitgestorven. Onze resterende Pesos besteed aan, een fles bubbels, brie, stokbroodje, liter water. Het wordt de basis voor ons oud en nieuw feestje. Op tv muziek van BB King, Slash, simly Red, Bonnie Raid, Ron Wood. Luisteren nu onder het genot van het eea naar Sting.
Lieve familie en vrienden, dank voor al jullie reacties, wij vonden het leuk om jullie dicht bij ons te hebben deze reis. Vanuit een warm Buenos Aires wensen we jullie veel gezondheid liefde en voorspoed in 2016.
Warme knuffel,
Anita & Sietse
31 December 2015 - 23:51
Romu:
Dank voor jullie leuke verhalen!! Voor zo goede jaarwisseling en goede vlucht terug -
01 Januari 2016 - 10:41
Loesje:
In Palermo Botanico is het museum van Evita. Er interessant en de moeite waard! (Ma of di gesloten) -
01 Januari 2016 - 12:40
Von En Peter:
We hebben genoten van al jullie verhalen.
Een heel mooi, gezond en gelukkig 2016.
En een goede terugvlucht.
01 Januari 2016 - 20:07
Paola:
Jammer dat het voorbij is: jullie vakantie en ons koffie momentje met prachtige reisverhalen. Geweldig om jullie te kunnen volgen. Haha...Sietse, die blaren en pleisters !
Bye bye Argentina, this is Amstelveen
Een mooi en gezond 2016 gewenst! -
01 Januari 2016 - 22:12
Bea En Klaas:
Mooie afsluiting, bedankt ook voor jullie een gezond en gelukkig 2016! Goeie reis, take care!